Нова услуга - сепариране на отпаднали и пренесени номера от база данни!


Клиентска област

Моля, въведете Вашето потребителско име и парола.
Име:
Парола:
 

Какво е bSMS?

Какво е SMS?

Short Message Service (SMS) представлява технология за изпращане на кратки съобщения (букви и цифри) до и от мобилни телефони. SMS се използва и за пренос на информация, различна от звуковата в рамките на една GSM мрежа.
 

Защо е толкова популярна тази технология?

SMS е много евтин метод на комуникация. 160 символа изискват за пренасянето си толкова разходи, колкото 1 секунда разговор. Освен това съобщенията пристигат веднага, без да е необходима намесата на оператор. Те биха могли да се съхраняват и преглеждат по-късно винаги, когато имаме нужда от дадената информация. Освен това, SMS може да се изпрати до голяма група от хора чрез едно просто натискане на бутон.
 

Какви езици поддържа SMS?

Съобщенията могат да съдържат числа или символи от латинската азбука. Не могат да се изпращат кирилически, арабски, гръцки и т.н. символи.
 

Какво е bSMS?

bSMS (broadcasting Short Message Service) е централизирано разпространение на SMS съобщения през Интернет и чрез GSM мрежата на мобилните оператори. Услугата е предназначена за корпоративни клиенти. Тя е бърз и евтин вариант за комуникация чрез SMS с Вашите партньори и колеги. С bSMS можете предварително да създадeте типови съобщения и да съставите групи от получатели, след което да изпращате съобщения до всички GSM номера от съответната група. Ползването на услугата пести време и пари.

Интернет страници от 123.bg